Вхід
Реєстрація
UA
RU
 

(095) 611-22-08
(097) 217-30-84
Замовити дзвінок
Хочете, Вам ми передзвонимо?
Запитати

Нитки для машинної вишивки

      Використовувати хороші і якісні нитки – запорука довгої роботи Вашої вишивальної машини. Ми ж хочемо, щоб наша машинка як можна довше працювали і не ламалася)) Нитки для машинної вишивки поліруються і обработаются спеціальним способом, завдяки якому зводяться до мінімуму появи очосу, забывающего машинку – внаслідок чого знижується термін її експлуатації. 

       Вишивальні нитки діляться на дві групи:

       - верхні нитки;

       - нижні нитки. 

      Можна виділити так само і номер нитки – чим вище номер нитки, тим вона тонше. Для якісної вишивки потрібно щоб нижня нитка була тонше ніж верхня.

         Верхні нитки, в свою чергу, поділяються на такі категорії:

         1. Віскозні нитки.

         Відрізняються сильним блиском. Ці нитки зроблені з віскози. Вишивка виходить дуже м'якою і сяючою.
 До мінусів можна віднести те, що вони бояться хлору, вишивку не можна вибілювати. Якщо використовувати з водорозчинним стабілізатором, в процесі вимивання втрачається віскозний блиск і вишивка тьмяніє. Так само можна віднести сильний блиск виробів вишитими віскозними нитками, в деяких випадках він недоречний. 

         2. Нитки з поліестеру.

     Нитки з поліестеру мають трохи помірний блиск, ніж віскозні нитки, але вони не бояться хлору і добре дружать з водорозчинним стабілізатором. 

         3. Бавовняні нитки.

        Мають матовий ефект, імітують ручну вишивку. Особливо актуально для вишивки хрестиком, вишиванок. Такими нитками рекомендується вишивати на малих швидкостях, так як вони досить товсті. 

         4. Нитки металік.

      Це міцні поліестерові нитки покриті тонким шаром металу. Підходить для яскравою, іскристою вишивки, яка грає на світлі золотими і срібними відтінками. Для вишивки цими нитками використовують спеціальні голки, з маркуванням Metallic. Багато вишивати ними не рекомендується, так як такі нитки можуть залишати микрозазубрины, внаслідок чого в майбутньому нитки можуть рватися і плутатися.

        5. Флуоресцентні нитки.

     Ці флуорисцентные нитки здатні накопичувати світло. При денному освітленні вишивка має матовий вигляд, а в темряві починають світиться. Такі незвичайні властивості можуть виявлятися і в ультрафіолетовому світлі. 

        6. Акрилові нитки. 

      Складаються з 100% акрилу і за своїми властивостями дуже схожі на вовняні нитки, але володіють високою міцністю на розрив і зносостійкі. Вишивка акрилової ниткою має об'ємну і злегка пухку структуру і нагадує ручну вишивку.

         Нижня нитка.

     Основою машинної вишивки є нижня нитка, зовнішній вигляд готової вишивки залежить від її якості. Дуже тонка нитка, що дозволяє намотувати на шпульку більшу кількість, скоротивши тим самим час на її заміну і зменшує ціну на готову вироби. Вишивка виходить дуже м'якою і не обтяжує готовий виріб. 

        У нашому інтернет-магазині «Лавка майстрині» представлена нижня нитка ISA 150 «Нитка з доступною ціною» 10000м, а так само ISA 180 «Економічне рішення» 20000м в білому і чорному кольорі. Виробник AMANN Німеччина. ISA 180 тонше ніж ISA 150, і її вистачить на довше. 

       Для початківців вишивати радимо купити базову палітру з 2-3 тонів кожного кольору і нижню нитку білу і чорну.

                                                                                             Вдалих Вам вишивок))

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(095) 611-22-08
(097) 217-30-84
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: